Aparat de gătit pe aburi și mixer Beaba Babycook® Smart Grey Green verde-negru

Detalii privind produsul

Vă prezentăm o noutate revoluționară în gătitul pentru copii și se numește Babycook Smart®! Aparatul de gătit pe aburi și mixerul inteligent într-un singur produs de la Beaba le va ușura părinților pregătirea primelor. Revoluționarul aparat de gătit cu aburi Beaba Babycook Smart® Grey Green este departe de a fi un aparat obișnuit de gătit pe aburi și este mult mai bun. Acest expert culinar cunoaște perfect nevoile copiilor, iar datorită aplicației mobile Beaba & Me, proiectează un meniu personalizat pentru copilul dvs. În aparatul de gătit pe aburi și blenderul Babycook Smart®, calitatea franțuzească de cea mai bună calitate, este combinată cu un design atractiv, datorită căruia acest robot de bucătărie va deveni imediat un accesoriu elegant pentru fiecare bucătărie.

Cu toate acestea, aparatul și mixerul de gătit pe aburi Beaba Babycook Smart® într-o combinație modernă de culori negru-verde știe și altceva decât să arate bine. Piureurile gătite în Beaba Babycook Smart® sunt potrivite pentru hrănirea bebelușilor din primele luni de naștere. Folosirea aparatului de gătit pe aburi și blenderului Beaba este foarte ușoară, rapidă și economisește mult timp pe care îl puteți dedica copiilor dvs. Datorită capacității de a pregăti garnituri la aburi, fiecare porție de mâncare își menține vitaminele și mineralele importante, legumele și fructele nu își pierd culoarea.

O revoluție în prepararea primelor mese

Când gătiți pentru cei mici, nu mai trebuie să folosiți cu o mulțime de oale din bucătărie. De acum înainte rolul lor este preluat de un ajutor unic pentru toți părinții, care este aparatul de gătit pe aburi Babycook Smart® de la Beab. Ecranul tactil facilitează prepararea rețetelor din aplicație și în câteva minute vă va ghida prin întregul proces de gătit, la finalul căruia copiii dumneavoastră se vor bucura de mâncăruri delicioase făcute acasă la aburi. Aparatul de gătit pe aburi și blenderul Beaba cu conexiune Wi-Fi se va ocupa de o alimentație echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru micuțul dvs., deoarece aplicația Beaba & Me poate adapta meniul la nevoiele tuturor copiilor, indiferent de vârstă, nevoi nutriționale, diete prescrise de doctori și chiar alergii. Inteligența încorporată în aparatul de gătit pe aburi garantează o pregătire optimizată a fiecărei mese, și datorită cântarului încorporat. În plus, aparatul de gătit pe aburi Babycook Smart® adaptează timpul de gătire și viteza de mixare la ingredientele folosite și se asigură că ingredientele nu își pierd vitaminele și mineralele în timpul gătirii.

Beaba Babycook Smart® economisește nu numai nutrienții importanți, ci și timpul dumneavoastră. Acest robot iconic 4 în 1 poate nu numai să gătească, ci și să mixeze, să dezghețe și să reîncălzească alimentele în câteva minute. Întreaga pregătire, gătire pe aburi și mixarea în sine nu vă vor lua mai mult decât să gătitul pe aragaz. Puneți doar fructele și legumele în recipientul pentru aburi și turnați apă în aparat. Apoi apăsați butonul de abur, așteaptați câteva minute, turnați surplusul de apă și mixați rapid mâncarea gătită prin apăsarea unui singur buton. Datorită volumului mare a recipientului, puteți pregăti în același timp mai multe porții pentru copiii dvs., pe care le puteți păstra la frigider sau congelator în recipiente. Pachetul complet al aparatului de gătit pe aburi Beaba include un vas din sticlă cu volumul de 1250 ml, un recipient din oțel inoxidabil cu un coș pentru abur cu un volum de 1000 ml și cuțite din oțel inoxidabil cu lamă de diamant. Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook Smart® este atât de inteligent încât are o funcție de curățare automată.

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor, de la scaune de masă, până la ochelari de soare pentru copii. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți.

Caracteristici

 • aparat de gătit pe aburi și mixer Babycook Smart®
 • cu conexiune de Wi-Fi
 • compatibil cu aplicația Beaba & Me
 • pregătirea piureurilor pentru copilașii de la 4 luni
 • cântar încorporat
 • recipient de sticlă cu volum de 1250 ml
 • rezervor din oțel inoxidabil cu un volum de 1000 ml
 • gătește, încălzește, mixează și dezgheață mâncarea
 • consum redus de apă și energie
 • sticlă și oțel inoxidabil de înaltă calitate
 • design franțuzesc atractiv și modern
 • calitate franțuzească de primă clasă
Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstă4 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni28,5*22,5*23,5 cm
Dimensiunile ambalajului35,5*29,5*31 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,5 kg
Volum L1250 ml
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...