Aparat de gătit pe aburi și mixer Beaba Babycook® Express Baltic Blue albastru

Detalii privind produsul

Faceți cunoștință cu noua generație de aparate de gătit pe aburi Babycook® Express - este cel mai rapid aparat de gătit pe aburi pentru alimente pentru bebeluși, care combină inovația, simplitatea și viteza! Aparatul de gătit pe aburi și mixerul revoluționar Babycook® Express Baltic Blue, nu este doar un aparat clasic de gătit pe aburi, dar este mult mai mult. Noua generație de aparate de gătit pe abur Babycook® Express prezintă aparatele de gătit pe aburi perfecte pentru părinții ocupați, care nu au nevoie de mai mult de 20 de minute pentru a găti mâncăruri gustoase și hrănitoare pentru copii. Acest aparat de gătit pe aburi și mixer Babycook® Express combină calitatea franțuzească de cea mai bună calitate cu un design atractiv, făcând din acest robot de bucătărie 4în1 un accesoriu elegant pentru fiecare bucătărie.

Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® Express într-un design frumos albastru nu doar că arată bine dar este un ajutor de nădejde. Mâncărurile obținute în Beaba Babycook® Express sunt potrivite pentru hrănirea copiilor, încă de la primele luni după naștere. Utilizarea aparatului de gătit și a mixerului Beaba este foarte simplă, rapidă și vă economisește mult timp pe care îl puteți dedica copiilor dvs. Datorită capacității de a pregăti piureuri pe aburi, fiecare porție de mâncare preparată în aparatul de gătit pe aburi Babycook® Express păstrează vitaminele și mineralele importante ale legumelor și fructelor, nu își pierd culoarea. Pregătirea perfectă a alimentelor este asigurată nu numai de cuțitele din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, ci și de un recipient din material de înaltă calitate și 2 moduri de gătit.

Pregătire și mai rapidă

Aparatul de gătit Beaba Babycook® Express, vă va economisi timp la prepararea alimentelor proaspete. Acest robot iconic de bucătărie 4în1 în doar câteva minute poate găti, mixa, dezgheța și încălzi mâncarea. Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Babycook® Express diferă de alte aparate de gătit, prin faptul că oferă părinților două moduri de gătit - Express și Eco. Cu modul expres, puteți găti o masă completă în 15 minute, datorită paletei de amestecare brevetate încorporate, care amestecă alimentele direct în recipient în timpul gătirii. Modul Eco pregătește mâncarea în aproximativ 20 de minute și economisește energie deoarece paleta nu se rotește în acest mod. Acest mod ecologic este ideal pentru a găti bucăți mai mari de alimente și cereale și economisești cu 30% mai multă apă și energie electrică și folosești cu 23% mai puține emisii de dioxid de carbon decât atunci când gătoți în aparatul de gătit pe aburi Babycook® Solo.

Întreaga pregătire, gătire pe aburi și mixare în sine nu vă va lua mai mult de 20 de minute. Puneți doar fructele și legumele în recipientul pentru aburi și turnați apă în aparat. Apoi apăsați butonul de abur, așteaptați câteva minute, turnați surplusul de apă și mixați rapid mâncarea gătită prin apăsarea unui singur buton. Datorită volumului mare a recipientului, puteți pregăti în același timp mai multe porții pentru copiii dvs., pe care le puteți păstra la frigider sau congelator în recipiente. Pachetul complet al aparatului de gătit pe aburi Beaba conține un recipient cu volumul de 1250 ml, un coș cu volumul de 1000 ml (modul Eco) și 980 ml (modul Express). Desigur, există o lamă dublă curbă pentru diferite consistențe ale alimentelor, care adaptează textura alimentelor la vârsta copilului, și un sistem patentat de gătit pe aburi cu paletă de amestecare pentru o gătire uniformă și rapidă. Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® Express este foarte ușor de curățat și este imediat pregătit pentru utilizare ulterioară. Folosirea acestui aparat nu este dificilă, de aceea, se va descurca cu el atât tătăl, cât și bunicii.

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor, de la scaune de masă, până la ochelari de soare pentru copii. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți.

Caracteristici

  • aparat expres de gătit pe aburi și mixer de nouă generație
  • pregătirea piureurilor și mâncărurilor pentru copii
  • 2 coșuri cu un volum de 1000 ml si 980 ml
  • modul de gătit Express și Eco
  • gătește, încălzește, mixează și dezgheață mâncarea
  • consum redus de apă și energie
  • sticlă și oțel inoxidabil de înaltă calitate
  • design franțuzesc atractiv și modern
  • calitate franțuzească de cea mai bună calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Volum L1250 ml
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...