Aparat de gătit pe aburi și mixer Beaba Babycook® Duo Plus Dark Grey dublu

Detalii privind produsul

Aparatul dublu de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® Duo Plus într-o culoare elegantă gri închis este un ajutor revoluționar pentru gospodăriile cu copii mici. Datorită celor două recipiente, aparatul dublu de gătit  pe aburi și mixerul, într-un singur produs, vă va permite să pregătiți rapid și ușor felul principal și garnitura sau o cantitate mare din același terci. Utilizarea aparatului dublu de gătiti pe aburi și a blenderului Beaba este foarte simplă, rapidă și vă va economisi mult timp și energie. Aparatul dublu de gătit pe aburi și blenderul Babycook® Duo Plus vor fi apreciate în special de familiile cu gemeni sau mai mulți copii de diferite vârste. Aparatul dublu de gătit pe aburi și blenderul Beaba sunt de asemenea potrivite pentru pregătirea alimentelor pentru copiii mai mari care au deja dinți. Într-un recipient le pregătiți o garnitură și în celălalt pregătiți legume sau carne. Datorită capacității de a pregăti alimente la aburi, fiecare porție de alimente reține vitaminele și mineralele importante, legumele și fructele nu își pierd culoarea.

Uşor de preparat

Acest robot iconic de bucătărie 4în1 în doar câteva minute poate găti, mixa, dezgheța și încălzi mâncarea. Revoluționarul aparat dublu de gătit pe aburi și mixer Beaba Babycook® Duo Plus într-o culoare modernă gri închis vă va facilita pregătirea meselor pentru copii, în cantități mari. Datorită a două recipiente, aparatul dublu de gătit pe aburi și mixerul Beaba are un volum total de 2200 ml și vă va permite să pregătiți porții foarte mari pentru copiii dvs. Întregul pachet al aparatului dublu de gătit pe aburi și mixer Beaba conține două recipiente, fiecare cu un volum de 1100 ml, cuțite de calitate cu efect ciclonic, un sistem simplu de închidere „easy clip”, un buton pentru controlul întregului mixer, un buton rotativ pentru funcțiile de comutare, o linguriță mică și un capac de filtrare. Aparatul dublu de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® Duo Plus este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Folosirea acestui aparat nu este dificilă, de aceea, se va descurca cu el atât tătăl, cât fratele mai mare, bona sau bunica. 

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți.

Caracteristici

  • preparare ușoară și rapidă a mâncării
  • două recipiente cu volum de 2200 ml
  • potrivit pentru copilașii de la 0 luni
  • pregătirea porțiilor mari în același timp
  • gătitul pe aburi și mixare rapidă
  • pentru prepararea terciului pentru cei mai mici copii
  • design franțuzesc atractiv și modern
  • calitate superioară franțuzească
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni38*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului42*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,75 kg
Volum L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...