Aparat de gătit cu aburi si mixer Beaba Babycook® Solo neon

Detalii privind produsul

Aparatul de gătit cu aburi şi mixerul Beaba Babycook® Solo, în culoare gri, cu detalii neon, este un ajutor excelent în gospodărie, datorită căruia o să pregătiți copiilor dvs. repede şi simplu piureuri gustoase. Calitatea şi designul francez, de primă clasă, al mărcii Beaba, se potrivesc perfect în fiecare bucătărie modernă. Gustările fierte Beaba Babycook® Solo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere. Utilizarea aparatului de gătit și a mixerului Beaba este foarte simplă, rapidă și vă economisește mult timp, timp în care, vă puteți dedica copiilor dumneavoastră. Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® Solo este pregătită pe aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive, importante pentru creșterea corectă a bebelușului. Cuțitele de calitate cu efect ciclonic, mixează bine fructele și legumele, iar consistența mâncării se adaptează vârstei bebelușului și dinților lui.

Uşor de preparat

Beaba Babycook® Solo vă va economisi mult timp în prepararea mâncării proaspete. Întreaga pregătire și aburirea în sine, împreună cu mixatul, va dura maxim 15 minute. În recipientul cu aburi este destul să puneți fructele și legumele iar în fierbător să turnați apă. Apoi, mama sau tata apăsă butonul pentru abur, așteptă câteva minute, toarnă excesul de apă și alimentele fierte prin apăsarea unui buton se vor mixa repede. Beaba BabyCook® Solo aparat cu abur și mixer gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Datorită volumului mare din recipient, vă puteți pregăti mai multe porții pentru copii, pe care le veți depozita în frigider sau congelator. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba cuprinde un recipient cu un volum de 1100 ml, cuțite pentru mixarea mâncării, o mică linguriţă şi capacul filtrului, precum şi sistemul de închidere simplu „ easy clip“ şi un buton pentru comutarea funcţiilor pentru întreaga controlare a dispozitivului. Aparatul de gătit cu aburi și mixerul Beaba Babycook® Solo este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Folosirea acestui aparat nu este dificil, de aceea, se va descurca cu acesta atât tătăl, cât și bunicii.

Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, împreună cu copii, accesorii revoluționare, de la aparate de gătit până la ochelari de soare. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți, și va aduce același sentiment, atât dvs. cât și copiilor dvs.

Caracteristici

  • pregătirea rapidă și ușoară a mâncării
  • gătire cu aburi şi mixare rapidă
  • potrivit pentru a pregăti mâncare pentru bebeluşi
  • design franțuzesc atractiv și modern
  • calitate franceză de primă clasă
Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni24*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului28*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,8 kg
Volum1100 ml
Culoareaalb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...