Aparat de gătit cu aburi şi mixer Beaba Babycook® Duo Plus gri dublu

Detalii privind produsul

Aparatul de gătit cu aburi şi mixerul Beaba Babycook® Duo Plus, în culoare gri, este un ajutor splendid pentru utilizare casnică, unde trăiesc mai mulţi copii, deoarece veţi putea economisi mult timp şi veţi putea pregăti uşor şi simplu mâncăruri delicioase pentru cei mici. În aparatul de gătit şi mixerul Beaba Babycook® Duo Plus se poate prepara în acelaş timp chiar şi două feluri de mâncare, sau o porţie mare dintr-un anumit piure pentru copii. Folosirea aparatului dublu de gătit cu aburi şi al mixerului este foarte simplu, rapid şi veţi putea economisi mult timp, pe care îl veţi putea petrece cu copilul dvs. Aparatul dublu de gătit cu aburi şi mixerul Beaba Babycook® Duo Plus este un ajutor imens mai ales la familiile unde sunt gemeni sau copii cu diferite vârste. Dacă doriţi să oferiţi surpriză şi copiilor mai mari cu ceva delicios, acest aparat dublu de gătit cu aburi şi mixerul Beaba, va oferi o experienţă plăcută în timpul gătirii. Într-un compartiment se poate prepara de exemplu pastele sau piureul de cartofi, iar în celălalt compartiment puteţi găti cu aburi legume pline de vitamine ca şi garnitură. Gătirea cu aburi în aparatul Beaba Babycook® Duo Plus este o metodă foarte sănătoasă pentru prepararea alimentelor, deoarece menţine gustul alimentelor, conţinutul de vitamine şi minerale, care sunt indispensabile pentru dezvoltarea corectă a bebeluşilor.

Uşor de preparat

Aparatul de gătit Beaba Babycook® Duo Plus, cu dublu compartiment, se descurcă cu uşurinţă cu prepararea mâncărurilor sănătoase şi gustoase pentru întreaga familie. Aparatul de gătit cu aburi şi mixerul Beaba este un aparat 4 în 1, care gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Datorită celor două recipiente, care au un volum total de 2200 ml, puteţi pregăti mai multe feluri de alimente sau o porţie mai mare de mâncare. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba, cuprinde două recipiente cu un volum de 2200 ml, cuțite pentru mixare cu efect ciclonic, o linguriţă mică şi capacul filtrului, precum şi sistemul de închidere simplu „ easy clip“ şi un buton pentru comutarea funcţiilor pentru întreaga controlare a dispozitivului. Aparatul de gătit cu aburi și mixerul Beaba Babycook® Duo Plus este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Folosirea acestui aparat nu este dificil, de aceea, se va descurca cu acesta atât tătăl, cât și bunicii.

Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți.

Caracteristici

  • pregătirea rapidă și ușoară a mâncării
  • două recipiente cu un volum total de 2200 ml
  • este ideală pentru pregătirea unei porţii mai mare de mâncare
  • gătire cu aburi şi mixare rapidă
  • potrivit pentru a pregăti mâncare pentru bebeluşi
  • design franțuzesc atractiv și modern
  • calitate franceză de primă clasă
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni38*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului42*19*25 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,7 kg
Volum L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...