Aparat de gătit cu aburi si mixer Beaba Babycook® bordo

Detalii privind produsul

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® de culoare bordo, este un ajutor excelent pentru casă, datorită căruia o să pregătiți copiilor dumneavoastră mâncăruri gustoase. Calitatea franceză de primă clasă și designul mărcii Beaba, se potrivesc perfect în fiecare bucătărie modernă. Gustări fierte Beaba Babycook® sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere. Utilizarea aparatului de gătit și a mixerului Beaba este foarte simplă, rapidă și vă economisește mult timp, timp în care, vă puteți dedica copiilor dumneavoastră. Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® este pregătită în aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive importante pentru creșterea corectă a copilului. Cuțitele de calitate, cu efectul ciclonic,  mixează bine fructele și legumele, iar consistența mâncării se adaptează vârstei bebelușului și dinților lui.

Pregătirea ușoară

Beaba Babycook® vă va economisi mult timp în prepararea mâncării proaspete. Întreaga pregătire și aburirea în sine, împreună cu mixatul, nu vor dura mai mult de 15 minute. În recipientul cu aburi este destul să puneți fructele și legumele iar în fierbător să turnați apă. Apoi, mama sau tata apăsă butonul pentru abur, așteptă câteva minute, toarnă excesul de apă și alimentele fierte prin apăsarea unui buton se vor mixa repede. Beaba BabyCook® aparat cu aburi și mixer gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Datorită volumului mare din recipient, vă puteți pregăti mai multe porții pentru copii, pe care le veți depozita în frigider sau congelator. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba cuprinde: un recipient cu un volum de 1100 ml, cuțite pentru mixarea mâncării, sistem de închidere simplu „ easy clip“, un buton pentru întreaga controlare a mixerului, butonul rotativ pentru comutarea funcțiilor, o mică linguriță și capacul filtrului. Aparatul de gătit cu abur și mixerul Beaba Babycook® este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Lucrul cu acest aparat nu este dificil, de aceea, se va descurca atât tata cât și bunicii.

Despre Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în case, împreună cu copii, vase revoluționare, de la aparate de gătit până la ochelari de soare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Caracteristici

  • pregătirea rapidă și ușoară a mâncării
  • gătirea delicată pe aburi și mixare rapidă
  • potrivit pentru pregătirea mâncării pentru cei mici
  • design franțuzesc atractiv și modern
  • calitate franceză de primă clasă

 

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni24*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului28*20*25 cm
ElectronicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,8 kg
Volum1100 ml
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...