Aparat de cafea 100% Chef Ecoiffier cu cești și ciocolată 12 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Aparatul de cafea pentru copii 100% Chef de la producătorul franțuzesc Écoiffier este o jucărie excelentă pentru toți băieții și fetele de la 18 luni și este un accesoriu extraordinar pentru bucătăriile pentru copii. Este realizat într-o frumoasă culoare roșu-gri și oferă o impresie realistă. Setul bogat de 12 accesorii conține, pe lângă aparatul de cafea, capsule (de ciocolată și clasică), lingură, lingurițe, cești, farfurii și un ulcior pentru lapte, astfel încât micuții dvs. să se poată apuca de cafeaua perfectă. Setul este fabricat din plastic de înaltă calitate, cu margini rotunjite, este sigur pentru joaca copiilor.

În timp ce se joacă cu aparatul de cafea, cei mai mici copilași își dezvoltă abilitățile motorice, gândirea logică ți învață cum să lucreze cu aparatul de cafea. Culorile vesele de pe jucării dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. În jocurile de-a diverse profesii, cei mici se apropie de lumea adulților și învață să fie responsabili. Înălțimea aparatului de cafea este de 18 cm, dimensiunile totale sunt de15*13*18 cm.

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni15*13*18 cm
Inaltimea produsului18 cm
Dimensiunile ambalajului20*10*30
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,38 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...