Joc de apă Waterplay Niagara BIG asamblabil cu vapoare albastru

Detalii privind produsul

Copii vor trăi o mare aventură cu jucăria asamblabilă cu apă, Niagara de la marca BIG. Montarea pistei depinde doar de imaginație, astfel că, unele părți pot fi legate prin legături brevetate cu ajutorul cărora pista de apă se poate construi în orice fel. Accesoriile inseparabile ale pistei de apă sunt pompa manuală de apă, cu ajutorul căreia se poate crea un flux de apă pentru ca navele să navigheze rapid pe apă. Datorită pantei mari a sistemului de canal, bărcile pot ajunge rapid la viteza necesară și pot traversa uşor întreaga pistă. Jucăria cu apă este alcătuită din trei tipuri diferite de nave și un avion de apă , iar fiecare mijloc de transport are propriul căpitan. Pentru a asigura fluxul de apă și direcția bărcilor există ecluzele, care sunt incluse în pachet.

Jucăria cu apă, Niagara de la marca BIG conţine 41 de piese. Culoarea de albastru viu a jucăriei ne aminteşte de înotarea în apă. Accesoriile pistei cum ar fi ecluzele sunt de culoare galbenă. Jucăria asamblabilă de apă este potrivită pentru băieții și fetele de la vârsta de trei ani. Aceasta este o jucărie foarte mare având în vedere dimensiunile de 130 x 90 x 22 cm, iar cu aceasta se pot juca simultan mai mulți copii. Jucăria impermeabilă, BIG Hamburg este protejată de stabilizatoarele UV, deci nu-și va pierde din frumuseţea culorii sale ani de zile, chiar dacă o va bate soarele. Jucăriile BIG sunt testate în instituții independente și acest lucru accentuează calitatea produselor.

Produsele sigure ale mărcii BIG sunt de o calitate excepțională și astfel oferă o garanție mare de 3 ani. Jucăria de apă, BIG Niagara a fost testată de institutul german TÜV Rheinland și este în conformitate cu reglementările stricte de siguranță ale GS. Compania de producție germană, BIG fabrică jucării de ultimă generație și cu premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol care simbolizează puterea, rezistența și forța - acestea sunt defapt caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, iar materiile prime utilizate nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci şi nedăunătoare sănătăţii. Design inconfundabil, metode de producție moderne și jucării, care îndeplinesc cerințele copiilor - aceasta este marca BIG.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni130*90*22 cm
Inaltimea produsului22 cm
Dimensiunile ambalajului70*50*45
Lungime intreaga130 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,6 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...