Animăluţe din pluş muzicale Colors Kaloo 12 cm într-un design luxos

Detalii privind produsul

Încântați-vă copilașii cu un set de animăluțe muzicale de pluș Colors Kaloo. În acest set promoțional se află 4 jucării de pluș, care emit melodii și fiecare este realizată din pluș moale, fiind potrivite chiar și pentru nou-născuți. Animalele de pluș colorate de 12 cm vor fi pe placul fiecărui copil, iar părinții vor fi încântați de prețul promoțional. Aceste jucării de pluș sunt jucării moi și pufoase, în siguranță pentru cei mici. Caracteristica interesantă a jucăriilor de pluş pentru copii este că preiau mirosul unic al micuţului, care este destul de important în primele săptămâni după naştere, astfel copilaşii se vor simţii în siguranţă în apropierea acestei jucării.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea fiecărui bebeluş. Jucăria creşte activitatea creierului, modelează personalitatea, dezvoltă lucrul manual şi abilităţile copilului. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar aceste jucării de pluș Kaloo stimulează ideal această sensibilitate. Copiilor mai mici le plac culorile delicate care îi și liniștesc. O astfel de jucărie este măgărușul de pluș în nuanțe roz. Datorită aspectului original și unic, culorilor plăcute și a suprafețelor moi, animalele de pluș muzicale Colors pot deveni cei mai buni prieteni ai fiecărui copil.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor moi de pluș, pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea jucăriei este foarte ușoară, spălarea acesteia este recomandată în apă de 30°C. La spălare evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului pentru menținerea culorilor și a calității, apoi lăsaţi jucăria să se usuce liber.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni12 cm
Inaltimea produsului12 cm
Dimensiunile ambalajului34*12*5 cm
MuzicalDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Note4 pcs
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...