Alimente Fast Food 100% Chef Écoiffier cu casă de marcat şi 44 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Alimentele Food Food 100% Chef de la producătorul francez Écoiffier, sunt un set excelent de jucării pentru băieți și fete de la 18 luni. Alimentele Fast Food 100% oferă copiilor o casă de marcat practivă și un set bogat de 44 de accesorii, inclusiv o tabletă de lucru, alimente, bani, carte de credit, băuturi, farfurii, pizza, prăjituri, băuturi de cafea și multe alte accesorii. Alimentele cu casa de marcat și accesorii vor încânta toți copiii la prima vedere, care se vor îndrăgosti de joaca de-a vânzătorul. Toate accesoriile din set sunt realizate din plastic de înaltă calitate, durabil și rezistent.

Alimentele pentru copii cu casa de marcat 100% Chef, formează un set de jucării de calitate și practic realizat de producătorul francez Écoiffier, care are o tradiție îndelungată în fabricarea jucăriilor și garantează cea mai înaltă calitate europeană. Cu casa de marcat, copilul nu trebuie să se joace singur, deoarece aceasta este adaptată în așa fel încât să se poată juca chiar și mai mulți copii. Ei se pot juca de-a vânzătorul și clientul, ceea ce contribuie foarte mult la dezvoltarea abilităților de comunicare ale copiilor, dar și la sentimentele sociale. În plus, jocul va îmbunătăți abilitățile de numărare și manipulare a banilor și de îmbunătățire a alfabetizării financiare, care este foarte ușor de reținut sub forma unui joc distractiv și este important de la o vârstă fragedă.

Producătorul franțuzesc Écoiffier este un producător, cu o tradiție îndelungată în fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe faptul că, pune un accent mare pe design, fabricare ecologică ținând cont de punctele de vedere ale protecției mediului și pe calitatea produselor sale. În timpul fabricării Écoiffier folosete materiale reciclabile și vopsele nedăunătoare sănătății astfel că, nu garantează doar distracția, ci și siguranța copiilor dumneavoastră în timpul jocului. 

Doprava nad 39€ RO
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,82 kg
Culoareagri
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha