Alimente în cutie de depozitare 100% Chef Écoiffier cu 75 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Alimente în cutie de depozitare pentru bucătăria de jucărie 100% Chef este un set excepțional din accesorii pentru copii deja de la vârsta de 18 luni. În setul cu 75 de bucăți se află iaurturi, macarons, croissante, vafe, înghețate, portocale, căpșuni, pară, strugure, piersică, ciuperci, pâni prăjite, ketchup, sticlă de apă, cremvurști, diferite legume, sardine, conserve, pui prăjit, salată și alte accesorii minunate. Cu aceste accesorii utile băieții și fetițele se vor adânci mai mult în jocurile de rol și nu în ultimul rând își pot umple și setul bucătăriilor, bufetului, magazinului sau cafenelei lor. Alimentele din plastic de jucărie se pot achiziționa într-o cutie practică în care se pot așeza frumos jucăriile, camera de copil va fi tot timpul frumos organizată astfel se întărește și dragostea celor mici față de ordine. Unele alimente din plastic stârnesc o impresie precum cea reală, aspectul lor de culoare viu are un efect stimulator asupra dezcvoltării fanteziei și creativității. 

Deja în cei mai mici copii este necesară trezirea interesului față de jocurile de rol, deoarece prin acestea le crește celor mici responsabilitatea, li-i se dezvoltă creativitatea. Cu ajutorul jucăriei vor fi mai aproape de lumea adulților și se dezvoltă și mental. Joaca cu setul de alimente perfecționează motorica fină a copiilor și abilitățile de mișcare, în timpul jocului li-i se dezvoltă de asemenea modul lor de gândire logică. Acesta este un cadou ideal pentru fiecare copil plin de fantezie, care încearcă cu plăcere lucruri noi. Datorită culorilor vesele ale jucăriei va fi accesoriul perfect al fiecărei camere de copil. 

Écoiffier este o firmă franțuzească, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor pentru copii de cea mai bună calitate. Écoiffier îndeplinește cele mai înalte criterii europene, deci jucăriile sunt potrivite și pentru copiii mici. În lumea în care întâlnim cel mai adesea produse fabricate în China, producătorul franțuzesc Écoiffier diferă semnificativ de celelalte produse, cu designul original, influențat de ultimele tendințe de modă, criterii de siguranță în timpul producției și calitatea sa, la un preț promoțional

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni42*21*25 cm
Inaltimea produsului25 cm
Lungime intreaga42 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,4 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...