Accesorii pentru prăjit Pro Cook Écoiffier în geantă 12 bucăţi de la 18 luni

Detalii privind produsul

Accesoriile Écoiffier pentru prăjit Pro Cook este un set nou şi modern pentru fiecare copil, care adoră să ajute mămicilor în bucătărie la gătit şi la prepararea cozonacurilor gustoase. Setul de prăjit pentru copii este ideal pentru fiecare bucătărie de jucărie. Accesoriile de bucătărie pentru prăjit se poate achiziţiona într-o geantă practică şi frumoasă cu margine roz, astfel copii o pot duce oriunde şi le pot folosi şi la alte jocuri de rol, sau chiar şi la depozitarea jucăriilor.

Setul de copii pentru prăjit Pro Cook este fabricat din plastic de foarte bună calitate şi rezistent, care va rezista mult timp. Firma franceză Écoiffier este o firmă, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor de calitate pentru copii, care vor oferi multă bucurie copiilor Dumneavoastră. Dimensiunile setului de copii pentru prăjit 20*13*24 cm. Setul pentru prăjit cu accesorii este recomandat mai ales fetiţelor de la vârsta de 18 luni. Setul de copii pentru prăjit Pro Cook conţine 12 accesorii moderne, care sunt obligatorii pentru fiecare bucătărie de jucărie şi cu care prăjitul va fi mai amuzant şi mai iute.

Accesoriile conţin 2 ouă, 4 forme diferite de tăiat aluat, făină, sticlă albastră cu frişcă, făcăleţ, un ţel pentru frişcă şi un tăietor pentru aluat, fiecare de culoare verde. În afară de aceste accesorii, setul de prăjit pentru copii mai conţine prăjituri frumoase şi savuroase. Fiecare accesoriu se completează ideal şi formează un set splendid de bucătărie pentru prăjit. Cu setul de copii pentru prăjit copii vor învăţa ce fel de vase sunt necesare pentru prăjit şi vor dobândi bazele utile în legătură cu prepararea delicateselor.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni20*13*24 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*20 cm
Greutate0,21 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...