Accesorii de gătit pentru bucătăria de jucărie 100% Chef Écoiffier set cu 100 de bucăți, fructe, legume și alimente cu vase de la 18 luni

Detalii privind produsul

Accesorii de bucătărie de jucărie pentru gătit 100% Chef din atelierul producătorului franțuzesc  Écoiffier este cadou excepțional pentru copii de la vârsta de 18 luni, care îmbracă cu plăcere rolul de bucătar mic. În setul bogat cu 100 de bucăți îi așteaptă pe micii bucătari oală, tigaie, crenvurști, peștișor, pui grill, farfurii, tacâmuri, cești, pahare, polonic, diferite fructe, legume, prăjituri și alte accesorii și unelte de bucătărie, care transformă fiecare bucătărie într-una nouă. Datorită lumii de culoare tărcată și aspectului precum cel real aceste accesorii de bucătărie au un efect stimulator asupra dezvoltării fanteziei, imaginației, creativității celor mici, copii se vor strădui ca să-i întâmpine pe cei dragi lor cu mâncare gustoasă și aspectuoasă. 

Este foarte important în dezvoltarea copilului să se joace de-a meseria imitându-i pe adulți. Mai mult, că este un mod minunat pentru distracție, contribuie și la dezvoltarea mentală a copilului. Deja încep să aibă responsabilitate pentru faptele lor, li-i se dezvoltă creativitatea, imaginația și fantezia. Prin folosirea obiectelor, pe care adulții le folosesc în fiecare zi vor fi mai aproape de lumea adulților. Mai mult, în timpul jocului cu accesoriile se dezvoltă motorica fină și abilitățile de mișcare. Acesta este un cadou ideal pentru fiecare copil care o ajută cu plăcere pe mama în bucătărie și abia așteaptă să gătească deja ei înșiși. Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivit și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la acest trend în primul rând cu designul unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând cu calitatea la preț rezonabil. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...