Bavețică și biberon cu lapte Magic Bottle Mon Grand Poupon Corolle pentru păpușa de jucărie 36-42 cm de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Bavețica gingașă și biberonul cu lapte Magic Bottle pentru păpușa de jucărie Mon Grand Poupon din atelierul producătorului franțuzesc Corolle nu poate lipsi din setul păpușii de jucărie Corolle cu o dimensiune de 36-42 cm. Ca magazin unic web oferim accesorii unice pentru păpușa de jucărie în forma bavețicii minunate și biberonului umplut cu lapte într-un design special franțuzesc. Imprimeu drăguț de pe bavețică va stârni instant atenția celor mici exact ca și biberonul Magic Bottle, care este un accesoriu indispensabil la îngrijirea păpușii de jucărie. Cu aceste accesorii îngrijirea păpușii parfumate va fi de neuitat și plină de experiențe. 

Bavețica drăguță prelucrată până la detalii și biberonul umplut cu lapte Magic Bottle s-au fabricat din materie de bază de clasa întâi, care oferă un sentiment plăcut la atingere și ridică joaca cu păpușa la un nivel mai înalt, care are un efect stimulator asupra fanteziei, dezvoltării abilităților de comunicare și dezvoltării simțurilor tactile. Jocul de rol este foarte important deja de la faza incipientă, deoare cei mici fac cunoștință cu sentimentele lor, li-i se stârnește responsabilitatea. Datorită numeroaselor accesorii Corolle copii își pot hrăni, înfășa, îmbăia, adormi preferata lor mică și pe toate acestea în compania jucăriilor de cea mai bună calitate și cele mai frumoase. Constatați și dumneavoastră prin bavețica drăguță și biberonul cu lapte. 

Marca franțuzească Corolle este producătorul celor mai frumoase păpuși de jucărie deja din 1979. Fiecare păpușă de jucărie este întruchiparea calității unice și de clasa întâi, prelucrării detailate și a designului minunat franțuzesc. Marca este proprietarul premiului Parents’ Choice Awards și de asemenea altor multe  premii, care reflectă opinia părinților mulțumiți și a experților. Produsele Corolle corespund standardelor stricte ale uniunii, oferă o experiență foarte plăcută la atingere. Îndepliniți-i visurile copilului dumneavoastră și întâmpinați-l cu cea mai frumoasă păpușă din lume și cu accesorii, care aparțin de aceasta, pe care le găsiți exclusiv în oferta noastră. 

Caracteristici

  • bavețică și biberon umplut cu lapte
  • pentru păpușa de jucărie cu o dimensiune de 36-42 cm
  • de la vârsta de 24 de luni
  • cu detalii formate pentru vârsta de copil
  • design minunat franțuzesc
  • calitate de clasa întâi

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiunile ambalajului5*13*20 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,08 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă36 - 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...